Så starter WWDC 08

Så er det i dag at Apples Worldwide Developers Conference (WWDC) starter i San Francisco, og desværre er jeg ikke derovre i år 😦

Rygterne har som sædvanligt været mange, men mon ikke at det er rimeligt sikkert at vi ser en ny iPhone? WWDC kommer under alle omstændigheder til at koncentrere sig meget om udvikling af programmer til iPhone.

Et andet rygte, som er dukket op her kort tid før WWDC starter, er Snow Leopard.

Snow Leopard skulle være næste version af Mac OS X – altså 10.6 – men som navnet også antyder er det ikke så forskelligt fra Leopard (10.5).

Hovedsageligt skulle Snow Leopard dreje sig om at forbedre det eksisterende OS X i stedet for at proppe en masse nye funktioner, der så virker mere eller mindre korrekt. Derudover bliver (hvis det er sandt) det et farvel til PowerPC og måske også 32-bit Intel, men det virker lidt drastisk at droppe 32-bit Intel, da de maskiner ikke ligefrem har nået pensionsalderen endnu.

Men lad os se fra i aften kl. 19.00 dansk tid, og i mellemtiden kan du læse lidt om John Grubers tanker omkring Snow Leopard.

I øvrigt ser det ud til at Apple dropper Mac foran OS X og kalder de to udgaver af systemet for OS X iPhone og OS X Leopard.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: